29.06.2013

Kutgitaar & Music for imaginary videogames

29.06.2013

Kutgitaar is een literair zine zonder pretenties, onder redactie van Oscar Wyers en Dennis Gaens. Het wordt met de hand gebonden door die jongens en verschijnt onregelmatig. Het kost altijd tussen drie en vier euro.

Een Kutgitaar kopen doe je door naar een presentatie te komen of daarna te mailen naar kutgitaar [at] gmail.com om te vragen of er nog over zijn.

Zaterdag 29 juni presenteert Oggy Records het album ‘Music for Imaginairy Videogames’, een verzameling tracks gemaakt door tien verschillende producers en groepen die allen een nummer maakten geïnspireerd op het idee muziek bij een denkbeeldig videospel.

Het album wordt gepresenteerd in samenwerking met Collectief Derde Wal en Literair Magazine Kutgitaar. Collectief Derde Wal nodigt een groep beeldend kunstenaars uit om samen een tentoonstelling te maken met werk geïnspireerd op de muziek. Kutgitaar vraagt op haar beurt drie schrijvers om te reageren op de werken van de tentoonstelling. De presentatie van het album, de tentoonstelling en de teksten van de schrijvers vormen het programma van de middag en avond die op zaterdag 29 juni in de Derde Wal wordt georganiseerd.

Kutgitaar & Music for imaginary videogames
Kutgitaar & Music for imaginary videogames