20.02.2014

"I" Isabelle Bisseling - het derde oog

20.02.2014

GEGROET AARDLINGEN!

Van 20 t/m 24 februari heeft u de mogelijkheid om uw derde oog te laten activeren. Hierdoor zal het buitenaardse zichtbaar voor u worden. “Broaden your minds, use your senses. Use your inner eye to see the future!”

Uw derde oog bevindt zich op uw voorhoofd tussen uw aardse ogen en is blauw.

Het meest waanzinnige, ongelofelijke en bizarre is realiteit, het bestaat en behoort tot de aardse werkelijkheid. Het universum is daarvan het concrete bewijs.

Helaas, na recent onderzoek is gebleken dat deze realiteit voor een groot deel van de mensheid nog niet kan worden waargenomen. Het zogenaamde derde oog dat de waarneming van deze realiteit mogelijk maakt, blijkt in deze gevallen in een gesloten staat te verkeren.

Het derde oog ontstaat tijdens het foetale studium in de baarmoeder. Tijdens de womb-fase van het derde oog is het geopend en wordt hiermee contact  gelegd met de draagmoeder. Door het geweld dat gepaard gaat met de aardse bevalling, is het derde oog genoodzaakt zich te sluiten.

Nu is gebleken dat het derde oog na geboorte vaak gesloten blijft. Gedachtes over een mogelijke oorzaak zouden wijzen naar de educatie, waar het gebruik van het derde oog niet of zeer weinig wordt gestimuleerd.

De activering van het derde oog is een onomkeerbare operatie. Eenmaal geactiveerd, kan de procedure niet meer ongedaan worden gemaakt en is het derde oog een actief deel van uw lichaam geworden. Het derde oog is het best waarneembaar tijdens zelfreflectie.

Deelname zal daarom niet aan u worden opgedrongen, uw keuze zal worden gerespecteerd en uw recht als mens zal worden gehandhaafd. U hoeft de operatie tot activering dus niet te ondergaan, maar uit eigen ervaring kan ik het u zeker aanraden. Ik weet het nog goed, de lucht was blauw.

Vrees niet.

DERDE OOG MANIFEST

Isabelle Bisseling

Met:
Simone Albers
Martin uit den Bogaard
Liedewij van Eijk
Anne Vaandrager
Natuurmuseum Nijmegen


“I” was een reeks van vijf tentoonstellingen in Collectief Derde Wal in seizoen 2012/2013.
De aanleiding destijds was dat kunstenaarsinitiatieven als paddenstoelen uit de grond schieten; vaak zonder de hulp van theoretici. De kunstenaar neemt dus het heft vaker in eigen handen.

Het uitgangspunt voor de “I” tentoonstellingen was: “Maak een tentoonstelling die dienst doet als verlengstuk van je eigen beroepspraktijk.”
Drie kunstenaars en twee kunsthistorici gingen deze uitdaging aan.

Isabelle Bisseling - het derde oog
Isabelle Bisseling - het derde oog
Isabelle Bisseling - het derde oog
Isabelle Bisseling - het derde oog
Isabelle Bisseling - het derde oog
Isabelle Bisseling - het derde oog
Isabelle Bisseling - het derde oog